Зареждане

Khabib и Max Holloway подкрепиха Daniel Cormier

Khabib и Max Holloway подкрепиха Daniel Cormier
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Daniel Cormier допусна тежка загуба миналия уикенд в Калифорния. Той беше нокаутиран от Stipe Miocic и се раздели с титлата си в тежка категория. Тази загуба е първа в тежка категория за Cormier, който през годините успя да запише рекорд 15-0 при тежките. Все още не е ясно дали Cormier ще остане в ММА или ще се оттегли.

DC сподели, че първо трябва да говори със семейството си, за да види и тяхното мнение. И докато неговия върл враг Jon Jones му се подигра след загубата, то неговия съотборник Khabib Nurmagomedov и неговия приятел Max Holloway решиха да го подкрепят с послания в социалните мрежи:


Khabib: Победителят има много приятели, а този, който губи има истински приятели. Горе главата, ти вече доказа, че си един от най-добрите в историята на спорта.

Holloway: Не мога дори да си спомня как DC влезе в живота ми. Той е като хлапето, което седи на вашата маса на обяд и говори с вас просто, за да може да изяде част от вашата храна. Сега тук сме ... мой голям братко. Голям брат на Khabib. Капитан на AKA. Наследството не е в коланите, които печелите от спорта, а в това, което оставяте след себе си. Не знам какво ще реши DC, но знам, че той няма какво повече да доказва Обичам те.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес