Зареждане

Кевин Лий: Ще се бия с Тони Фъргюсън

Кевин Лий: Ще се бия с Тони Фъргюсън
Публикувано на: Февруари 23, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория на UFC Кевин Лий иска реванш с Тони Фъргюсън. Двамата се биха за временната титла в края на 2017 година и Лий беше близо до победата, но загуби със събмишън в 3-тия рунд.

"El Cucuy" успя да спечели титлата но миналата година инкасира две тежки загуби от Джъстин Гейджи и Чарлз Оливейра. Лий от своя стрна също идва след загуба от Оливейра, както и след 2 тежки операции в коленете. Кевин планира да се завърне през лятото и иска негов съперник да бъде Фъргюсън:

Ще се бия с Тони Фъргюсън. Мисля, че тази среща има смисъл от всяка гледна точка. Не виждам друг съперник за Тони Фъргюсън. В битка между нас един ще победи, а другия ще трябва да се махне. Това е битка, която ме интересува за лятото. 

Ще видим какво ще каже Тони, но той е първа опция за мен. Сега съм готов на 80 %. Минаха 9 месеца от първата ми операция на коляното, както и 6 от втората. Аз се възстановявам като върколак. След два месеца ще съм готов да стартирам лагер. 

Мисля, че Тони има още хляб в себе си. Искам да съм този, който ще се бие с най-добрата му версия и ще го победи. Тони е на 37 години, но има още сили за последен поход към върха. 

Кой ще победи във втора битка между Тони и Кевин ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес