Зареждане

Кевин Лий: Хабиб ще срита задника на Майкъл Чандлър

Кевин Лий: Хабиб ще срита задника на Майкъл Чандлър
Публикувано на: Септември 19, 2020 в 12:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в лека категория Кевин Лий не е впечатлен от Майкъл Чандлър, който преди няколко дни подписа с UFC. За изненада на всички Дейна Уайт постави Чандлър резерва на Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи, които ще обединяват титлите в лека категория в края на следващия месец. Този ход на организацията изненада много хора, но Лий има интересна теория за това.

Кевин смята, че Дейна Уайт нарочно пуска Чандлър срещу най-добрите, за да го победят и така Уайт да натрие носа на Скот Кокър. Лий вярва, че бившия шампион на Bellator е прекалено дребен за лека категория. Кевин иска да направи дуел с Чандлър и вярва, че ще е добра битка. Ето какво още сподели Лий, който се възстановява след операция в коленете:

Очаквах UFC да подпишат с Майкъл Чандлър. Той е състезател и иска да се тества. Не разбирам защо го сложиха резерва на битката между Хабиб и Джъстин Гейджи. Мисля, че това е начин от UFC отново да се подиграят с Bellator. 

Вероятно искат да го пуснат на Хабиб от самото начало, за да може Хабиб да му срита задника. Така от UFC отново ще се подиграят на Скот Кокър и ще го накарат да изглежда лошо. Чандлър може би има шанс срещу Гейджи, но за Хабиб е твърде дребен. 

Мисля, че като цяло Чандлър е дребен за лека категория. Надявам се, че той ще получи шанс за титлата и ще загуби. Така може да се бием с него в средата на 2021 година. Никога не се знае какво ще стане. Следя го от доста дълго време. Ще направим добър бой.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес