Зареждане

Kevin Lee: Tony Ferguson ще се затрудни сериозно срещу Khabib

Kevin Lee: Tony Ferguson ще се затрудни сериозно срещу Khabib
Публикувано на: Октомври 1, 2019 в 11:16 ч
Дълго време Kevin Lee не спираше да предизвиква Khabib Nurmagomedov и да твърди, че ще се справи с лекота, защото не е впечатлен от непобедения боец. Kevin обаче навлезе в неприятна серия и печели само веднъж в послените си 4 битки, което го е накарало да размисли. Lee е бивш претендент за титлата в лека категория и през 2017 година затрудни доста Tony Ferguson в битката им за титлата.

"The Motown Phenom" влезе в битката с инфекция, но въпреки това беше близо до победата и размазваше Ferguson на земята в началото на срещата им. С течение на времето обаче Ferguson се съвзе и го събмтина в края на 3-тия рунд с триъгълник. Сега Lee се завръща в лека категория и реши да засипе с похвали Khabib, като също така споделя, че Ferguson ще се затрудни доста срещу непобедения боец от Дагестан:


Ще бъда честен с вас и ще ви кажа, че преди битката с Poirier щях да ви кажа, че Tony има 90% шанс да победи Khabib. Видях обаче това, което Khabib стори на Poirier и сега мисля, че ще бъде много трудно на Tony да го победи. След битката между тях мисля, че няма много конкуренция за Khabib. 

Toва е едно от нещата, което ме мотивира да се върна в лека категория. Мисля, че много хора искат да ме видят срещу Khabib и аз също го искам. Няма да ви лъжа и ще кажа, че беше много впечатляващо това, което направи срещу Poirier. Хората знаят, че не е лесно да ме впечатлиш и особено ако си Khabib, но победата си беше впечатляваща. 

Веднага след края на битката между тях се качих в колата и тръгнах към залата, защото знам какво да направя, за да го победя. Приемам всяка битка насериозно и лека категория е сред най-добрите и пълни с таланти. Погледа ми е насочен към Khabib. Много хора искат да видят реванш между мен и Ferguson. Мисля, че битката му срещу Khabib също е много интересна. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес