Зареждане

Kevin Lee смята да остане в полусредна категория

Kevin Lee смята да остане в полусредна категория
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория Kevin Lee реши да се качи в полусредна категория, защото изпитваше сериозни трудности със свалянето на килограми и освен това загуби 2 от последните си 3 битки в лека категория. "The Motown Phenom" се надяваше на успех в горната категория, но още в първата си битка се представи зле и загуби със събмишън от Rafael dos Anjos. Сега за първи път в своята кариера Lee е в серия от 2 поредни загуби и въпреки крачката назад в полусредна категория Kevin планира да остане и да си извоюва пътя към върха:


Резултата не беше такъв, какъвто исках да бъде и аз бях ядосан на себе си няколко дни. Всичко беше перфектно преди битката. Чувствах, че всичко е наред и моята увереност беше на ниво. Нещата не се случиха по план и това беше доста обезкуражаващо. Не успях да разбера какво не правя както трябва. 

Бях изненадан, защото в тази битка Rafael беше доста интелигентен. Той най-вече ме победи тактически. Той ми оставяше свободни пространства и ме изчакваше. Аз изхабих цялата си енергия, а той ме изчака и се възползва от тази моя грешка. Да, мисля, че за мен е правилно да остана в тази категория и планирам да се бия в полусредна категория в бъдеще.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес