Зареждане

Kevin Lee си избра фаворит от срещата между Tony Ferguson и Khabib Nurmagomedov

Kevin Lee си избра фаворит от срещата между Tony Ferguson и Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Януари 23, 2018 в 14:11 ч
 
На 7-ми април притежателят на временната титла в лека категория Tony Ferguson и непобеждаваният до момента претендент Khabib Nurmagomedov ще влязат в сблъсък за шампионска титла. Dana White обаче продължава да пази в тайна факта дали тя няма бъде същата, която в момента е все още в ръцете на Conor McGgregor.

Какъвто и да е случаят, "The Motown Phenom" Kevin Lee очаква Tony Ferguson да се окаже на върха - над Nurmagomedov и McGgregor.

"Khabib е претендент номер едно, а Conor стои безучастен. Не знам. Допада ми срещата между Ferguson и Nurmagomedov. Смятам, че ще бъде много по-интересна, отколкото очакват хората. Не знам. Мисля, че Tony ще успее да надвие Khabib, а в последствие ще ступа и Conor. Също вярвам, че и аз самият ще успея да се наредя някак измежду тях по един или друг начин."

"Ще бъде интересно. За момента ще остана безучастен. Да видим накъде ще се насочат нещата. Следя тези тримата, те са най-добрите в момента. Ferguson е интересен противник и знам, че съм само на три победи от него, но да видим."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес