Зареждане

Kevin Lee със скандално тегло, което трябва да смъкне за 24 часа

Kevin Lee със скандално тегло, което трябва да смъкне за 24 часа
Публикувано на: Октомври 6, 2017 в 12:00 ч
 
"The Motown Phenom" има доста работа за вършене преди да се пробва да спечели първата си титла в UFC.

Преди да може да се бие за временната титла в лека категория на UFC, Kevin Lee трябва да смъкне доста килограми, за да влезе в категорията. Той няма право на грешка, защото в битките за титла килограмите трябва да са абсолютно точни и той трябва да закове кантара на не повече от 70.306 килограма.
 
Това е сериозна задача пред родения в Детройт боец, като се има в предвид, че той се хвалеше по време на откритите тренировки преди UFC 216, че е унищожил едно тирамису предната вечер.
 
"О, да, да, не си направих снимка, а просто се наслаждавах на тирамисуто. Не съм ку*ка, ако едно тирамису е причината да не излезеш там и да направиш доста пари и да заложиш живата си на ринга за тези хора, ами... a и аз нямам 4000 руснаци, които да са дошли заради мен!", заяви лаконично Lee.
 
 
Това очевидно си беше целенасочена атака към Khabib Nurmagomedov. Непобеденият дегестанец беше принуден да се оттегли от битката за временната титла срещу Tony Ferguson в UFC 209 в деня на претеглянето на кантара. Nurmagomedov е бил хоспитализиран поради проблеми, свързани със свалянето на килограми, а в пространството се появи клип, в който той яде тирамису седмица преди битката, което в крайна сметка беше прието като основната причина за пропадането на срещата.
 
Макар че тази шега разсмя журналистите във Вегас, в някои от тях имаше истинска загриженост за Lee, след като той заяви пред всички, че тежи 79 килограма. Това са четири килограма над лимита за полусредна категория, а за да влезе в лека категория той трябва да свали 9 килограма, което никак не е лесна задача.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес