Зареждане

Kevin Lee: Khabib ще се бори за живота си с мен в клетката

Kevin Lee: Khabib ще се бори за живота си с мен в клетката
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 00:00 ч
27-годиншият боец в лека категория Kevin Lee може и да не побеждава, но това не пречи на неговото самочувствие. Lee е бивш претендент за титлата, но в последно време не се представя на ниво в октагона. Той се намира в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки.

В края на миналата година той загуби с решение от Al Iaquinta и се качи в полусредна категория, за да пробва нещо ново, но загуби дебютната си битка от Rafael dos Anjos и се върна в лека категория. След няколко часа той ще се бие срещу непобеденият боец Gregor Gillespie, а битката с Khabib все още не е напуснала мислите му. Kevin вярва, че е следващия шампион и се закани на непобедения дагестанец:


Да, битката с Khabib е тази, в която се целя. Той се готви за битка с Tony Ferguson и има много хора, които искат да ме видят пак срещу Tony. От години гоня Nurmagomedov и чувствам, че имам точния стил за него. Ще оставя моето представяне да говори. 

Много хора смятат, че Gregor ще победи Khabib заради неговата борба. Ще вляза в клетката срещу Gregor и ще покажа моите умения, а тогава хората ще разберат кой ще бъде следващия шампион. Побеждавам Gillespie и няма какво да говоря повече. 

Да, гледах видеата от тренировките на Khabib и как той плува срещу течението. Той изглеждаше така, сякаш се давеше. Khabib се бореше за живота си в реката и ще се бори за живота си срещу мен в клетката. 

Мисля, че GSP ще се завърне и има големи шансове да победи Khabib. Аз ще му помагам в подготовката. Той вече е на 37 години, но въпреки това все още го може. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес