Зареждане

Kevin Lee: Dustin Poirier да се фокусира върху забавните срещи и да остави сериозните на нас

Kevin Lee: Dustin Poirier да се фокусира върху забавните срещи и да остави сериозните на нас
Публикувано на: Април 18, 2018 в 08:07 ч

След като нокаутира Justin Gaethje в четвъртия рунд, Dustin Poirier започна да се бута за титлата в леката категория.

Въпреки интереса, който показаха от екипа на Khabib Nurmagomedov, има и такива, които не вярват, че Dustin е готов за шампионски срещи.

Един от тях е и бившият претендент за титлата Kevin Lee, който смята, че Poirier тепърва трябва да се доказва.

"Запознат съм, че Poirier иска среща за титлата, но той сякаш е в друга категория. Можете ли да кажете спокойно, че е готов за шампионска среща като го погледнете?"

"Не го чувствам така. Добре изглеждаше, добре се справи с Gaethje. Трябва да търси интересните срещи, но не мисля, че е готов за битки за титлата."

Наистина, срещата на Poirier беше една от най-добрите за годината - и двамата с Gaethje се биха доста атрактивно. Но "The Motown Phenom" все пак не вярва, че това е необходимо качество за един шампион.

"Говорейки като фен, какво точно очаквате? Ще се изправи срещу Khabib и ще бъде преборен като всички останали. Стилът му не е нищо особено - просто се бие атрактивно."

"Смятам, че добри варианти ще са реванши с Eddie Alvarez или Gaethje. Нещо такова. Той трябва да продължава със забавните срещи и да остави шампионските боеве на останалите."

Lee получи шанс да се бие за титлата в UFC 216, но не успя да се справи с Tony Ferguson, като загуби със събмишън. В опита си да се издигне отново до върха, той ще се изправи срещу Edson Barboza този уикенд, в UFC Fight Night 128.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес