Зареждане

Kevin Lee: Ben Askren е най-лесен от всички в UFC

Kevin Lee: Ben Askren е най-лесен от всички в UFC
Публикувано на: Юли 19, 2019 в 17:00 ч
Бившият шампион на ONE и Bellator, Ben Askren загуби за първи път в своята кариера от Jorge Masvidal за 5 секунди и вече никой не го приема насериозно. "Funky" очакваше шампионска битка, но "Gamebred" го върна много назад и сега Kevin Lee вярва, че Askren е най-лесен от всички в UFC. Двамата се заяждаха няколко пъти и в бъдеще може да споделят клетката, защото са в една категория. "The Motown Phenom" се намира в серия от 2 поредни загуби и загуби дебюта си в полусредна категория, но това само го мотивира повече и той ще се завърне след няколко месеца:


Ben най-вероятно е най-лесната битка от всички. Прекалено лесно го удрят и може само борба. Двамата се спречкахме на една пресконференция и той започна да разказва как ме свалил на земята, когато бях на 19 години. Той не искаше да говори за тази дясна ръка, с която не спирах да го удрям. 

Искам да се завърна в клетката през октомври. Разглеждаме варианти за събития и дати. Мисля, че ppv събитие има повече смисъл. Има събитие във Вегас, което е добре, но има и такова в Сан Франциско. Определено обаче ще е през октомври.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес