Зареждане

Kevin Lee: Ако UFC организират реванш между Khabib и McGregor ще се пенсионирам

Kevin Lee: Ако UFC организират реванш между Khabib и McGregor ще се пенсионирам
Публикувано на: Октомври 13, 2018 в 23:24 ч
Бившия претендент за титлата в лека категория Kevin Lee не е фен на слуховете за реванш между шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. Khabib по победи по категоричен начин и няма особен смисъл в реванша, но McGregor настоява да го получи. Lee не е доволен от това и сподели, че ако UFC организират реванш той ще се пенсионира:

Логичното е да организират битка между Khabib и Tony, защото той вече си заслужи шанса. Разбира се искам реванш с Ferguson, но за мен като атлет и човек, който обича спорта трябва да има граници и светлина в края на тунела. Трябва нещата да се правят по правилния начин и когато един човек си заслужи шанс, то трябва да му го дадеш за да се раздвижват нещата. 

Вече има слухове, че ще организират реванш между двамата, защото счупиха рекордите, но не съм съгласен с това. Мисля, че е време да покажем спорта в добра светлина, защото вече има прекалено много негативи. Дайте този шанс на Tony. Ако обаче от UFC поради някакви странни причини решат да организират реванш между Khabib и McGregor, то аз ще се пенсионирам. Защо да продължавам да се бия и има ли смисъл ? Какво трябва да направя за да получа уважение ? Не искам да играя такава игра. Нека запазим това истински спорт.

Kevin Lee се завръща на UFC on Fox 31, което ще се проведе през декември. Той ще се изправи срещу Al Iaquinta, който му нанесе първа загуба в UFC преди години. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес