Зареждане

Kelvin Gastelum срещу Israel Adesanya за временната титла на UFC 236

Kelvin Gastelum срещу Israel Adesanya за временната титла на UFC 236
Публикувано на: Февруари 20, 2019 в 00:56 ч
Kelvin Gastelum получава нов шанс за титлата в средна категория. Той трябваше да се бие срещу Robert Whittaker на събитието в Мелбърн, но шампиона се оттегли и битката пропадна.

Сега от организацията ще изправят един срещу друг Kelvin Gastelum и Israel Adesanya, които ще се бият за временната титла, а победителя ще се бие срещу Robert Whittaker най-вероятно през юли.

Двамата ще влязат в клетката на събитието UFC 236, което ще се проведе на 13 април, като мястото все още не се знае, но от UFC умуват върху  Ню Йорк и Абу Даби.


Kelvin Gastelum е в серия от 2 поредни победи и за последно успя да победи Jacare Souza, но не впечатли с представянето си. Adesanya от своя страна е непобеден в ММА и спечели първите си 5 битки в UFC. Той взе участие на събитието в Мелбърн и записа победа над Anderson Silva.







Битката между двамата отново оставя на заден план Jacare Souza, който очакваше да се бие през май в Бразилия срещу някой от двамата.

Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес