Зареждане

Kavanagh не смята, че McGregor ще се бие отново тази година

Kavanagh не смята, че McGregor ще се бие отново тази година
Публикувано на: Септември 7, 2017 в 09:30 ч
 
След като приключението на McGregor в света на бокса приключи, екипът на ирландският шампион утеши феновете на ММА, че "Notorious" ще се завърне в Октагона до края на 2017-та година. Дори президентът на UFC Dana White също заяви нещо подобно, но казаното от него си противоречи с оповестяването на битка за временната титла в лека категория между Tony Ferguson и Kevin Lee.
 
"Conor ми каза, че ще се бие отново тази година, но не знам какво ще се случи.", заяви White, запитан защо е направил битка за временната титла.
 
И докато нищо не е сигурно, сега изглежда, че McGregor няма да се завърне в Октагона до края на тази година. Това заяви неговият треньор John Kavanagh в интервю за ирландския сайт The 42.
 
"Какво предстои? Понастоящем си даваме малко почивка, след доста изморителните няколко месеца. Вече казах, че трилогия с Nate Diaz е това, което лично аз бих искал да видя, но това също ще трябва да почака.", заяви Kavanagh.
 
 
"Вероятно вече е малко късно, за да очакваме още една битка до края на годината, защото дори и след това прекъсване, много време трябва за планирането и провеждането на тренировъчен лагер на нашето ниво. Смятам, че ще бъде трудно да направим още една битка през 2017-та година. Но, познавайки Conor, тази вечер мога да получа съобщение, което да ми каже нещо друго. Трудно е да се предскаже, което е една от многото причини, поради които той е толкова очарователен.", допълни Kavanagh.
 
Това е още една индикация, че всички в екипа на McGregor очакват трилогична битка с Nate Diaz, които напоследък се опитва да предизвика Conor през социалните мрежи.
 
Надяваме се в най-скоро време да разберем какво е бъдещето пред Conor McGregor и каква е съдбата на лека категория на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес