Зареждане

Къртис Блейдс: Ще изчистя всички в тежка категория

Къртис Блейдс: Ще изчистя всички в тежка категория
Публикувано на: Февруари 18, 2021 в 18:00 ч
Къртис Блейдс вярва, че може да се справи с всички бойци в тежка категория на UFC. Този уикенд 29-годишния американец се завръща в клетката, за да мери сили с Дерик Люис. Двамата са главна битка на галавечерта на организацията в Лас Вегас.

"Razor" е с рекорд 14-2-1 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи. Той губи само 1 от последните си 11 битки в UFC, но въпреки това все още не се е бил за титлата.

Двете загуби на Блейдс в UFC са от Франсис Нгану. Къртис приключва 10 от съперниците си и се слави със своята борба. Този уикенд той планира отново да заложи на борба и да си тръгне с победата:

Сега е моето време. Знам, че на много хора не им пука, но аз имам семейство. Опитвам се да ги храня. Искате от мен да стоя и да разменям удари с Люис и да си рискувам бонуса за победа, който е 100 000 долара. Не! Няма да го направя. Люис е трагичен в борбата и няма да рискувам. Следя положението в категорията и не бързам.

 Не съм стар и евентуално ще стигна до титлата. Не е гаранция, че Джон Джоунс ще се бие за титлата в тежка категория. Чух, че той ще следи битката между Адесаня и Блахович. Ако ще ги следи, тогава това показва, че не е напълно сигурен за тежка категория. Не се притеснявам за това. 

Винаги съм казвал, че ако се наложи да изчистя категорията, тогава ще го направя. Ще изчистя всички в тежка категория. Имам семейство вкъщи, за което се грижа, така че колкото по-активен съм, толкова по-добре за тях. Крайната цел е коланът, но ние ще стигнем там. 

Ще стигне ли Блейдс до титлата в тежка категория ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес