Зареждане

Къртис Блейдс нокаутира Жуниор дос Сантос

Къртис Блейдс нокаутира Жуниор дос Сантос
Публикувано на: Януари 26, 2020 в 07:17 ч
Къртис Блейдс и Жуниор дос Сантос споделиха клетката в главната битка на UFC Fight Night 166, което се проведе по-рано днес в Райли. Битката между тях беше в тежка категория. Двамата не си даваха зор в началото и изчакваха да видят какво ще предложи другия. Ясно беше, че Блейдс ще се опита да пренася битката на земя, а бразилеца ще иска тя да е в стойка.

Блейдс не успя да свали Жуниор на земята, въпреки че опита няколко пъти. Бразилеца се защитаваше добре и замахваше, но не успяваше да вкара тежките си попадения. Двамата размениха по няколко ритници и като цяло се дебнеха в първия рунд. Във втория рунд нещата се раздвижиха и Блейдс започна да има успех в стойка.

Той вкара мощен десен, а след това опита събаряне, но не постигна успех. Къртис вкарва нов силен десен и бразилеца е разклатен. Блейдс се нахвърля като обезумял с удари и колена и рефера спира срещата в началото на втория рунд. Това е 3-та поредна победа за него и втора с приключване във втория рунд. Жуниор от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес