Зареждане

Къртис Блейдс и Александър Волков оглавиха UFC Fight Night 177

Къртис Блейдс и Александър Волков оглавиха UFC Fight Night 177
Публикувано на: Юни 1, 2020 в 05:00 ч
Къртис Блейдс и Александър Волков ще се бият в главната битка на UFC Fight Night 177, което ще се проведе на 20-ти юни вероятно в института на UFC във Вегас. Срещата между двамата бойци още повече ще обърка плановете в тежка категория, защото и двамата имат претенции към титлата. Победителя в този дуел със сигурност ще се приближи до пояса, който Стипе Миочич все още не е решил кога точно ще брани.

Блейдс е с рекорд 13-2-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи, от които последните 2 с нокаут. Къртис губи в UFC само от Франсис Нгану и губи само веднъж в последните си 10 битки. "Razor" отдавна претендира за пояса и победа над Волков ще го приближи значително до златото.

Волков от своя страна е с рекорд 31-7 в ММА и е бивш шампион на Bellator. "Drago" печели 6 от 7-те си битки в UFC и също като Блейдс иска да стигне до златото и в UFC. Александър можеше да е непобеден в UFC, но загуби спечелена битка от Дерик Люис, който го нокаутира в последните секудни. В своята последна битка Волков победи Грег Харди в Москва през ноември миналата година.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес