Зареждане

Karolina Kowalkiewicz предпочита реванш с Joanna Jedrzejczyk пред Rose Namajunas

Karolina Kowalkiewicz предпочита реванш с Joanna Jedrzejczyk пред Rose Namajunas
Публикувано на: Февруари 6, 2018 в 11:16 ч

Две от най-добрите полски състезателки се оказва, че са бившата шампионкa в категория сламка Joanna Jedrzejczyk и претендентката Karolina Kowalkiewicz. Откакто двете се биха в Октагона в UFC 205, те отбелязват по една победа и една загуба в последвалите им срещи. Сега и на двете им предстои да вземат участие в UFC 223, което ще се състои на 7-ми април.

Joanna ще се изправи в реванш срещу Rose Namajunas, която ѝ нанесе първата загуба в кариерата в UFC 217, отнемайки ѝ титлата. Joanna споделя, че сериозно влияние на представянето ѝ тогава оказало рязкото отслабване, но Kowalkiewicz вярва, че това са само оправдания.

"За мен това са глупости. Не знам, може би се чувства по-добре като ги говори. Всеки боец отслабва по същия начин и на никого не му е приятно. Понякога е по-леко, понякога по-трудно, но като цяло въобще не е приятно усещане. Тя на всичкото отгоре прехвърля вината на диетолозите си. Тя няма ли си свой мозък? Щом е усетила, че трябва да свали прекалено много килограми... Не знам, странна ми е цялата ситуация."

Karolina всъщност е последната състезателка, която отбелязва победа срещу Namajunas. Тя разкри кой ще спечели предстоящата среща според нея, като обаче също споделя, че би искала реванш с другата състезателка.

"Вярвам, че Rose ще спечели. Харесвам я повече като човек. С Joanna сме сънароднички, но не е добър човек. При всяка възможност ме обижда, затова какво друго бих могла да направя. Със сигурност няма да се надявам тя да спечели."

"Наскоро говорих с един приятел и обсъждахме с кого бих се била за титлата - Rose или Namajunas. Така погледнато, бих предпочела да се бия отново с Joanna. Ако трябва да се изправя срещу Rose, няма да ми бъде леко - харесвам я."

В UFC 223 Kowalkiewicz ще се изправи срещу Felice Herrig, която в момента е в серия от четири поредни победи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес