Зареждане

Каноние коментира Перейра-Адесаня: Силата е с Алекс

Каноние коментира Перейра-Адесаня: Силата е с Алекс
Публикувано на: Септември 28, 2022 в 07:47 ч
Кой има преимущество между Израел Адесаня и Алекс Перейра в UFC 281? Нека Джаред Каноние да отговори на този въпрос.

"The Last Stylebender" има две загуби от Перейра в кикбокса - една със съдийско решение и една с нокаут. Битката им обаче ще е в ММА и Каноние побърза да уточни, че Адесаня има много повече опит там.

"Определено това е от полза за Израел. Той се състезава в ММА от доста по-отдавна. Минал е през тези 5-рундови шампионски битки с най-добрите в нашия спорт, а това опредлено е различно от кикбокса. Израел има нужния опит. Той преправи кикбокс стила си за ММА. Алекс все още е с кикбоксьорска база. По това отношение преимуществото е в полза на Израел."

"Killa Gorilla" обаче посочва, че силата на Перейра може да е нужния фактор, който да обърне играта. Неговото ляво кроше му служи добре в Октагона и Каноние няма да е изненадан, ако го види в действие при двубоя с Адесаня.

"Силата е в Алекс, със сигурност. И двамата са с едни и същи размери. Алекс обаче определено е по-силен опонент, а може би и малко по-тежък. Ще бъде доста интересен двубой."


Адесаня защити шампионската си титла в средната категория срещу Каноние, който бе надигран със съдийско решение в UFC 276 през юли. В същата вечер Перейра си заслужи следващия шампионски двубой с нокаут над Шон Стрикланд.

След загубите си, Каноние и Стрикланд се очаква да се изправят един срещу друг във финалното за годината UFC на 17-ти декември в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес