Зареждане

Камару Усман: Ще пребия Макгрегър по-лошо от Хабиб

Камару Усман: Ще пребия Макгрегър по-лошо от Хабиб
Публикувано на: Януари 19, 2020 в 03:00 ч
Шампионът в полусредна категория Камару Усман е готов да брани титлата си срещу Конър Макгрегър. Бившия двоен шампион излиза след няколко часа срещу Доналд Серони в битка от полусредна категория и победата ще му отвори доста врати. "The Notorious" вече има гарантиран шанс за титлата в лека категория и Дейна е готов да му уреди реванш с Хабиб Нурмагомедов, но само ако победи Серони.

Ирландецът ще търси първа победа в ММА от над 3 години, а Усман е готов да прибере големите пачки. Камару няма против да даде шанс за златото си на Макгрегър, но това няма да бъде добре за Конър, защото шампиона вярва, че ще го пребие лошо. Усман даде интервю за TMZ и се закани, че ще пребие Конър по-зле от Хабиб:


Не съм гледал пресконференцията на Макгрегър, защото бях в самолета. Видях това, което той е казал. Конър предпочита Масвидал от гледна точка на стиловете, защото е по-лесен за него. Макгрегър казва, че моя стил е като този на Хабиб. Конър говори, че ние двамата с Хабиб притежаваме стил, с който душим топките на нашите опоненти, но този стил всъщност е такъв, че след него си по-скромен. 

Видяхме колко скромен вече e Макгрегър след битката с Хабиб. В битка с мен Макгрегър може и да не излезе от къщата си повече. Разбира се, че от гледна точка на стила Масвидал е по-лесен за него. Ако иска да е велик, то тогава нека се пробва за трета титла. Аз не съм хейтър и уважавам Макгрегър, защото той е боец. Казвам ви, че ако той влезе с мен в клетката ще е много лошо за него. 

Аз ще го пребия по-лошо от Хабиб. След битката с него Конър вече е скромен и ми харесва тази негова страна. В битка с мен обаче историята ще е различна. Точно сега това е битката, която ще изкара най-много пари. Конър иска да влезе в историята и да е първи шампион в три различни категории. 

Той иска да покаже, че теглото е без значение. Това е най-голямата битка в момента. Ако Конър го иска, то тогава ще си го получи. Ще смиря Конър по-зле от Хабиб.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес