Зареждане

Kamaru Usman: Ще отприщя гнева на имигрантите срещу Colby Covington

Kamaru Usman: Ще отприщя гнева на имигрантите срещу Colby Covington
Публикувано на: Март 20, 2019 в 00:00 ч
Kamaru Usman няма търпение да защити титлата си срещу Colby Covington. Очаква се двамата да споделят клетката тази година и определено има история помежду им. Kamaru открадна шанса за титлата от Covington и успя да победи Tyron Woodley. Colby беше на събитието, а след него двамата бяха близо до това да се сбият в казино. Dana White вече потвърди, че битка между тях ще има и Usman е готов:



Много хора забравят, че самите американци са имигранти. Те забравят за този факт и казват на другите, че трябва да се връщат в родните им страни. Винаги съм чувал, че това е свободна страна. Много хора тук в САЩ си мислят, че са над другите. Вижте в хотелите и фризьорските салони работят повече имигранти. Американците не искат такава работа, защото се мислят, че са повече от другите. 

Colby Covington е същия и се мисли за нещо повече. Говорят, че искат да градят стени, за да държат хората отвън, но тези хора помагат на САЩ да се развива. Той постоянно говори, че ще ме победи, че съм бил момче и такива неща, но аз съм зрял мъж. Къде го вижда това момче ? 

Той смята, че трябва да е шампион, защото е американец, но тук всички сме американци. Тази битка значи много за мен. Когато вляза с него в клетката ще отприщя гнева на всички имигранти върху него.











Кой ще победи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес