Зареждане

Камару Усман: Ще напълня задника на Масвидал с кубинско кафе

Камару Усман: Ще напълня задника на Масвидал с кубинско кафе
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 16:34 ч
Камару Усман (16-1 MMA, 11-0 UFC) не е впечатлен от Хорхе Масвидал (35-13 MMA, 11-4 UFC), който най-вероятно е следващия му опонент. Преди няколко дни двамата едва не се сбиха в Маями и с това още повече подгряха феновете. Усман споделя, че не е искал проблеми и е отишъл, за да се срещне с медиите, а Масвидал е водил със себе си оператор.

Камару твърди, че най-лошото копеле в ММА е могъл да го удари, защото са били близо, но не го е направил. "The Nigerian Nightmare" е готов да брани титлата срещу Масвидал и се закани, че ще му напълни задника с кубинско кафе. Ето какво още сподели Усман пред TMZ:


Победил съм почти всички в категорията. Дейна Уайт каза, че Масвидал е следващ и явно с него ще се бием. Масвидал видя какво причиних на Ковингтън, който твърдеше, че го наказва здраво по време на тренировки. 

Той видя какво му причиних. Най-добре е да млъкне, преди да му напълня задника с това кубинско кафе. Хорхе само говори, но не направи нищо. Нека говори колкото си иска, а аз ще му дам да разбере, както направих и с Ковингтън. Всичко беше фалшиво от негова страна. Аз не исках проблеми и бях дошъл за работа с медиите. Той просто искаше 10 секунди слава. 

Всички бяха дошли заради шампиона, а той искаше да обръщат внимание на него. Той си водеше оператор заедно с него. Масвидал можеше да ми направи нещо, защото бяхме близо, но не го направи, защото само приказва. Ще му напълня задника с кубинско кафе.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес