Зареждане

Kamaru Usman се прицелва към Colby Covington

Kamaru Usman се прицелва към Colby Covington
Публикувано на: Юли 25, 2018 в 09:24 ч
След като стана ясно, че от UFC са насрочили битка между Tyron Woodley и Darren Till за UFC 228 на 8-ми септември, Kamaru Usman реши да се изправи срещу излишния.

Мениджърът му Ali Abdelaziz коментира, че нигерийският боец иска да се изправи срещу Colby Covington, тъй като той все пак си оставал претендент номер едно в дивизията.



"Пренебрегнаха Colby Covington, но Kamaru Usman иска да се изправи срещу него. Според мениджъра му, това е срещата, за която се борят в момента. 'Искаме Colby' - коментира Abdelaziz. 'С него трябва да се бием. Той е претендент номер едно.'"

UFC президентът Dana White разкри, че щом се проведе срещата между Woodley и Till, Covington ще остане без временната си титла. Малко ни напомня на момента, когато Conor McGregor трябваше да се прости с титлата си в лека категория преди UFC 223.

Usman и Colby имат горчива история - двамата се спречкаха на пресконференция по-рано тази година, след като Usman изкритикува Colby, че постоянно си се крие зад телефона.

Обикновено разговорливият Covington все още мълчи по въпроса с предстоящата среща, но спокойно можем да предположим, че не е доволен от нея. Що се отнася до предизвикателството на Usman, колкото и да е интерсна тази среща, нека не се изненадваме, ако Colby реши да се изправи срещу победителя от срещата на Woodley и Till.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес