Зареждане

Kamaru Usman няма да продава душата си като Colby Covington

Kamaru Usman няма да продава душата си като Colby Covington
Публикувано на: Април 22, 2019 в 07:49 ч
Новият шампион Kamaru Usman няма да тръгва по стъпките на Colby Covington. Usman вярва, че това, което прави Covington е планирано и това не е истинското му лице. Covington доста често говори траштолк и влиза във война на думи с всеки, който си позволи да му прави забележки. Kamaru вярва, че Colby продава душата си за пари и няма да прави същата грешка:



Имаше момент, в който се представях добре в клетката и доминирах моите опоненти, но не стигах до никъде. Не ми обръщаха внимание и сякаш всичко минаваше покраи мен. Казваха ми, че ще получа битка с боец от топ 10, но това не се случваше. Повече внимание получават тези, които говорят глупости като Covington. Всички знаем, че при него всичко е фалшиво, защото той просто се събудил една сутрин и решил да го прави. 


Има хора, коитои ми казват, че трябва да правя същото, но аз няма да продавам душата си. Аз ще го направя правилно. Georges го направи както трябва. Вярвам, че когато го направиш правилно, то тогава нещата ще се случат. Рано или късно всичко ще си дойде на мястото.






Очаква се в следващата си биткa Kamaru да защитава титлата срещу Covington.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес