Зареждане

Kamaru Usman: Не съм впечатлен от Masvidal, защото не се е променил

Kamaru Usman: Не съм впечатлен от Masvidal, защото не се е променил
Публикувано на: Ноември 11, 2019 в 08:01 ч
Безспорният шампион в полусредна категория Kamaru Usman не е впечатлен от своя колега Jorge Masvidal, който наскоро също се окичи с пояс и в момента е най-лошото копеле в UFC. "Gamebred" вече изяви желание да се бие през декември, но само срещу точната сума. Masvidal беше аут от битките цели 2 години, но в началото на годината се завърна ударно и към днешна дата е в серия от 3 поредни победи с нокаут.

Той е на върха на славата и това няма как да остане незабелязано от неговите колеги. Шампиона в категорията обаче не е впечатлен от него и смята, че всичко около него е повече реклама, отколкото истина. Usman е готов да се бие с него, за да го разобличи:


Не бих казал, че съм впечатлен от него. Това е така, защото Masvidal си е Masvidal и нищо не се е променило. Той си е същия боец. Бие се по един и същи начин вече цяла вечност. Това е просто късметът от жребия. Той има този късмет от жребия. 

Нека бъдем честни, Darren Till го свали в първия рунд на битката им. Какво щеше да стане, ако той не беше вкарал този удар във втория рунд ? Какво щеше да стане, ако не беше вкарал това коляно на Ben Askren ? Не казвам, че е късмет с коляното, защото той го беше измислил. Има доста въпроси около него. 

Точно сега има повече реклама и той е в играта от много дълго време. Има ли смисъл от тази реклама, ако никога не стигнеш върховете в спорта ? Харесва ми факта, че има толкова реклата около него, защото това събира доста погледи. Ако той стигне до битка с мен и в нея има смисъл, то тогава бих имал много голям интерес към такава среща. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес