Зареждане

Камару Усман: Масвидал прави всичко възможно, за да избяга от мен

Камару Усман: Масвидал прави всичко възможно, за да избяга от мен
Публикувано на: Януари 21, 2020 в 08:50 ч
Шампионът в полусредна категория Камару Усман опроверга твърденията на Ейб Кава, който е мениджър на Хорхе Масвидал. Наскоро Кава сподели, че Усман е контузен и ще е аут за неопределено време. Ейб предложи UFC да създадат временна титла в полусредна категория, а за нея да се бият Хорхе Масвидал и Конър Макгрегър.

До тук всичко е добре, но истината е, че шампиона не е контузен и е готов да брани трона. Усман реши да хвърли светлина върху слуховете, че е с контузия и сподели, че нищо му няма. Шампиона призова Масвидал да приеме битката с него, а не да бяга и да търси по-лесен съперник в лицето на ирландската звезда. Ето какво сподели Камару в социалните мрежи:


Кой е аут за неизвестно време ? Искам да кажа на феновете, които искат информация, че Масвидал прави всичко възможно, за да избяга от загубата, която ще му нанеса. Дейна Уайт вече си каза думата и затова приеми битката, за да ти сритам задника, а след това се бий с Макгрегър. 


Усман е със статистика 16-1 в ММА и се намира в серия от 15 поредни победи. Миналия месец той защити титлата с нокаут над Колби Ковингтън.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес