Зареждане

Камару Усман: Масвидал не заслужава двубой за титлата

Камару Усман: Масвидал не заслужава двубой за титлата
Публикувано на: Януари 15, 2020 в 07:43 ч
Хорхе Масивдал изглежда, че ще бъде следващият претендент за титлата в полусредната категория, която в момента е у Камару Усман. Единственият проблем е, че Усман не знае кой е Масвидал, поне според самия "Gamebred". И макар това да не е напълно вярно, Камару знае много добре за постиженията на кубинеца, но въпреки това не счита че той е заслужил претендентското място.

"Знам много добре кой е Масвидал и преди съм отдавал заслуженото към неговите постижения.

Не съм хейтър и не си изменям мнението. Уважавам там, където има какво да се уважава. Знам го как се бие, но когато ми казаха, че той може да е следващия претендент, не ми се вярваше."

Според Усман има други претенденти, които заслужават повече шампионски двубой и според носителя на титлата, Масвидал има още какво да направи за да си заслужи такава позиция.

"Има по-заслужили от него. Хорхе Масвидал не е побеждавал никой от топ 6 в категорията. Аз съм побеждавал 5 от топ 6. Ето за това говоря."
 

Истината обаче е, че Масвидал има три поредни победи над бивши претентенти като Дарън Тил, Нейт Диаз и Бен Аскрен, на когото нанесе първата загуба. Всичките му победи са повече от убедителни - с нокаут или технически нокаут.

За Усман обаче това не е достатъчно и има един човек, който заслужава много повече да се бие за пояса и това е само - Georges St. Pierre.

"Има хора, които заслужават повече тази битка. Ето сега Джордж Сент Пиер мисли да се връща - нима той заслужава шампионски двубой по-малко от Масвидал?"

Тук отново ще вметнем, че завръщането на "Rush" е само хипотеза и изобщо няма нищо сигурно в него.

Интересното е, че Масвидал и неговия отбор изобщо не се и напъват да си уредят двубой за титлата, споделяйки че искат единствено добре платен двубой като например с Конър Макгрегър или дори с Нейт Диаз.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес