Зареждане

Kamaru Usman: Masvidal и Diaz не са лоши копелета, защото имат доста загуби

Kamaru Usman: Masvidal и Diaz не са лоши копелета, защото имат доста загуби
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 04:00 ч
Всички чакат с нетърпение главната битка на UFC 244 през ноември, която ще изправи един срещу друг Jorge Masvidal и Nate Diaz. Двамата ще се бият, за да определят най-лошото копеле в ММА и дори ще има специален пояс за победителя. Битката им ще бъде в полусредна категория. Безспорният шампион в категорията Kamaru Usman не е впечатлен от този дуел в Ню Йорк и сподели, че Diaz и Masvidal не са никакви лоши копелета.

Usman твърди, че един боец може да бъде лошо копеле, но само когато никой не може да го докосне. Той критикува двамата и сподели, че общо имат 20 загуби и не може да става и дума за битка, която да определи най-лошото копеле:


Нека бъдем честни,  от гледна точка на организацията мисля, че се стигна до битка между тях, само защото не успяхме да се разберем за битка в Ню Йорк. Те направиха тази битка и успяха да измислят нещо, с което да я продават. Вижте ги тези Masvidal и Diaz и нека бъдем честни. Двамата комбинирано имат цели 20 загуби. 

Как ще си лошо копеле, ако имаш толкова загуби ? Най-лошо копеле може да се каже на боец, който никой не може да докосне. Имаш 20 загуби и трябва да си седнеш на задника, защото не си никакво лошо копеле. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес