Зареждане

Камару Усман: Конър нещо е много тих? Кой бяга от титлата?

Камару Усман: Конър нещо е много тих? Кой бяга от титлата?
Публикувано на: Май 27, 2020 в 09:18 ч
UFC се опитват да организират атрактивни битки, за да наваксат от изгубеното време заради пандемията от коронавирус, така че няма да е изненада, ако видим някои наистина неочаквани битки.

Една от тях може да се окаже двубой между шампиона в полусредната категория Камару Усман и бившия шампион Конър Макгрегър. Мениджърът на Усман сподели наскоро, че ако Хорхе Масвидал иска реванш с Нейт Диаз, вместо да се бие за титлата с Усман, от UFC трябва да направят двубой между Усман и Макгрегър.

Вижте също: Абделазиз предложи шанс за титлата на Конър Макгрегър

Според самия Усман битка с ирландеца е предпочитаната от него, но е изненадан колко утихна Конър след като тази новина излезе.



"Това ще бъде историческо. Знам че много хора ще кажат, че Конър не заслужава двубой за титлата. Но следващия който заслужава шампионски двубой е Леон Едуарс, ако изобщо може да влезе в странта.

Ако Конър успее да вземе участие, защо да не се бия с него? Той вече се би в полусредната и изглеждаше добре. Доналд Серони е побеждавал много от топ бойците там, а Конър го победи за нула време.

Защо хората смятат, че Конър не заслужава шампионски двубой? Ние ще напишем историята. Той казва, че е най-великия измежду три категории. Ето шанс да спечели трета титла в трета категория. Ще му дам този шанс. Ако Конър го иска, да го направим."

Затова и Усман е шокиран, че не чува гласа на Макгрегър, който обикновено е доста активен в социалните мрежи.

"Но Конър е доста тих сега. Защо е толкова тих? Кой отказва шампионски двубой? Не съм виждал нещо такова досега. Кой отказва, когато шампионът те кани да си вземеш шампионския двубой? Освен ако знаеш, че нямаш шанс да спечелиш, това може да ти промени мирогледа върху кариерата. Това е единствената причина, поради която може да се откаже такова предложение."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес