Зареждане

Kamaru Usman към Colby Covington: 'Наистина искам да му разбия главата'

Kamaru Usman към Colby Covington: 'Наистина искам да му разбия главата'
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 10:05 ч
Kamaru Usman е един от най-добрите бойци в полусредна категория, като се нарежда сред звезди от рода на шампиона Tyron Woodley, претендента Darren Till и бившия притежател на временната титла Colby Covington.

Интересното е, че Usman уважава Woodley и Till дотам, че ако трябва да се бие с някой от двамата, всичко ще бъде само бизнес, без лоши чувства. Ако трябва да се изправи срещу Covington обаче, Usman споделя, че нещата ще бъдат много лични, тъй като е развил неприязън към него.



"Там нещата са повече от бизнес. Няма друг боец в UFC, когото да мразя - единствено Colby Covington. Наистина искам да му разбия главата. Това е човек, който... целият свят също ще гледа. Не минава и ден без да получа съобщение от някой, който иска да види как убивам Colby Covington."

Kamaru Usman последно се би през май, когато доминира бившия претендент в полусредна и средна категория Demian Maia, за да си спечели победата със съдийско решение. Преди това Usman отново отбеляза победа със съдийско решение срещу Emil Meek. Преди тези две победи той успя да нокаутира ergio Moraes. Usman в момента е с рекорд 13-1, като в UFC има 8-0. Загуба не е отбелязвал от втората си професионална среща, която се състоя през май 2013-та.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес