Зареждане

Kamaru Usman иска да си разчисти проблемите с Dana White

Kamaru Usman иска да си разчисти проблемите с Dana White
Публикувано на: Юни 5, 2018 в 08:58 ч



"Има много неща, които не ме радват. Когато работиш в дадена компания и шефът започне да те критикува публично, някак всичко започва да излиза..."

"Ако иска да говорим и да ме критикува - нека. Това е градивна критика и искам да я чуя. На това се уповавам. Искам да задобрявам и да знам какви проблеми има той с мен."

"Все едно да повтаряш, че някой не се справя, но да не посочваш грешката му. Мисля, че трябва да седнем, да поговорим и да изчистим каквото има между нас."

Kamaru Usman е един от най-добрите бойци в полусредна категория. В Октагона не е търпял загуба до момента и дори е в серия от 8 поредни победи - като общо има 12.

Колкото по-популярен става обаче, нормално да започне да получава и повече критики. Понякога дори и от хора, от които не го очаква. Такъв е и случая с президента на UFC, Dana White.

След като Usman надви Emil Meek в UFC St Louis през януари, речта му след срещата разгневи някои от зрителите. Usman доминираше с борческите си умения, но заявявайки, че се е бил на 30% от потенциала си, той определено не спечели симпатиите на феновете на спорта. White в последствие коментира:

"Не ми хареса срещата. Жилав е, да, може да се налага. Но не се прави така - да надвие някого и да разказва, че не е дал всичко от себе си. Какво означава това? Какво ако си на pay-per-view? Тогава 60% ли ще дадеш?"

"Това е едно от най-абсурдните изказвания, които съм чувал. Ще видим какво му предстои."

Това, което последва за Usman беше среща с Demian Maia, когото успя да надвие със съдийско решение миналия месец.

Usman все пак поясни, че 30-те процента били от здравна гледна точка, а не се отнасяли до усилията, които влага.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес