Зареждане

Камару Усман иска да се завърне възможно най-скоро

Камару Усман иска да се завърне възможно най-скоро
Публикувано на: Май 9, 2022 в 02:00 ч
Камару Усман няма търпение да се завърне в клетката.

Безспорният шампион в полусредна категория на UFC все още има проблеми с ръката и не е възстановен напълно. "Нигерийският кошмар" иска да се бие възможно най-скоро, но всичко зависи от възстановяването на ръката му.

Усман ще трябва да направи още един реванш. От UFC искат да го изправят срещу Леон Едуардс. Двамата се биха през 2015 година и Камару спечели с решение в 3-рундова среща.

Сега Усман е шампион и е в серия от 19 поредни победи. Той споделя, че всички негови съперници са трудни, но не вижда лица, а само състезатели, които трябва да победи.

"Ръката ми вече е малко по-добре. Видях се с лекар, който ми разреши да правя леки контакти. Тези неща са гадни и трудно се оправят. Не знам кога ще се завърна, но искам да е възможно най-скоро. 

Хамзат Чимаев и Гилбърт Бърнс направиха добра битка. Можеше да има приключване в нея. Бърнс показа, че не е приключен. Радвам се, защото той показа, че е на върха, въпреки че го отписваха.

Приемам Леон Едуарда насериозно. В края на краищата всички мои опоненти са състезатели и не виждам лица срещу себе си", сподели Камару Усман пред медиите преди UFC 274.

Ще успее ли Усман да победи Едуардс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес