Зареждане

Kamaru Usman: Феновете ме молят да убия Colby Covington

Kamaru Usman: Феновете ме молят да убия Colby Covington
Публикувано на: Август 6, 2019 в 00:00 ч
Първата защита на титлата в полусредна категория на Kamaru Usman ще бъде срещу бившият временен шампион Colby Covington и двамата най-вероятно ще се бият през ноември. В последните няколко месеца имаше доста траштолк между двамата и те не крият факта, че не се понасят. Миналия уикенд двамата щяха да се сбият в студиото на ESPN и това привлича още повече внимание към евентуалната им битка.

Безспорния шампион даде интервю за TMZ и сподели, че феновете искат да от него да убие Covington в клетката:


Хората не харесват бойци като Colby Covington, който вкарва трикове от WWE в ММА. Хората знаят на какви основи са изградени смесените бойни изкуства. Точно заради това хората мразят тези неща. Covingtоn прави доста глупости и те кара да искаш да го удариш в лицето. 

Всички искат да го удрят, не само бойците. Той твърди, че е шампион на народа, но трябва да ходи с охрана навсякъде, защото хората искат да го наранят. Враждата ни е напълно реална. Ние имаме доста обща история от миналото и битката между нас е писано да се случи. Надявам се, че до края на тази година ще се бием и ще покажем как ще свършат нещата между нас. 

Получавам хиляди съобщения, в които хората ме молят да убия това момче. Молят ме да го убия, а не да го пребивам. Искат да свърши по-зле от Askren. Моля се той да бъде здрав и да не прави глупости, за да се бием още тази година. Надявам се, че няма да измисли нова операция на носа. Видях в очите му, че не иска да се бие с мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес