Зареждане

Kamaru Usman: Colby Covington задлъжня от хазарт и прецака всичко

Kamaru Usman: Colby Covington задлъжня от хазарт и прецака всичко
Публикувано на: Юни 28, 2019 в 08:30 ч
Преди няколко дни стана ясно, че Colby Covington е избрал да не чака битката с Kamaru Usman и вместо него ще се бие срещу Robbie Lawler в главната битка на събитието в Ню Джърси, което ще се проведе през август. Usman е разочарован от тази развръзка, защото двамата доста дълго време говорят един за друг и имат вражда, която скоро няма да разрешат. Сега битката им е застрашена сериозно и Kamaru смята, че Covington е задлъжнял сериозни и това е в основата на битката с Lawler:


Не бях доволен, защото това хлапе отново обърка всичко. От самото начало казвам, че тази битка ще се обърка и той го направи. Явно тези дългове от хазарта са го притиснали. Няма как да знаем това, което се случва в неговия живот. Той не се е бил от доста време и предпочиташе да преследва Woodley и Dana White. 

В края на краищата не аз провалих битката. Определено искам да се бия с него. Най-вероятно неговите трима фенове ще кажат, че аз избягвам Covington. В момента няма човек, който да искам да нараня повече от него или Ben Askren. Не му пука за тях двамата, защото сега аз командвам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес