Зареждане

Kamaru Usman: Colby Covington трябва да ме моли за битка

Kamaru Usman: Colby Covington трябва да ме моли за битка
Публикувано на: Април 17, 2019 в 00:00 ч
Kamaru Usman е готов да се бие срещу Colby Covington и да защитава пояса си срещу него, но Colby ще трябва да му се моли. Двамата често влизаха във вражда през годините и едва не се сбиха в казино, след като Usman успя да победи Woodley и да седне на трона в категорията. Covington му досаждаше през цялото време преди битката и на отворените тренировки го критикуваше с мегафон. Очаква се от UFC да организират битката тази година, но Usman иска първо Covington да се моли:



Сега ще му се наложи да ме моли. Всички знаем, че Colby отказваше битка с мен няколко пъти. Той си мисли,че заслужава всичко, но не е така. Той не е в положение да отправя искания. В момента в категорията има доста раздвижване. Вижте Anthony Pettis каква победа успя да постигне. Masvidal също се справи добре в битката си срещу Till. 

Ben Askren също е опция за битка, но първо ще трябва да го видим срещу Masvidal. Не трябва да забравяме и Santiago Ponzinibbio. Аз дойдох в тази страна и вложих сърце и душа, за да стигна до положението, в което днес се намирам.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес