Зареждане

Kamaru Usman: Аз съм повече американец от Colby Covington

Kamaru Usman: Аз съм повече американец от Colby Covington
Публикувано на: Ноември 7, 2019 в 00:00 ч
Безспорният шампион в полусредна категория Kamaru Usman няма търпение да пребие своя върл враг Colby Covington, който не спира да го обижда и дразни. Двамата не могат да се понасят и често се засипват с люти критики и закани. "Chaos" се гордее с това, че е приятел със семейство Тръмп и често подчертава, че Usman е имигрант и американците няма да го подкрепят. 

Друго обаче се случи по време на пресконференцията преди битката им и феновете не спираха да освикрват Covington. "The Nigerian Nightmare" се закани, че на 14-ти декември в Лас Вегас ще отприщи гнева на всички имигранти срещу Covington. Наскоро в интервю шампиона сподели, че е повече американец от Colby Covington:


Тази страна е изградена от имигранти. Кога стигнахме до етап, в който трябва да се делим и да гоним тези имигранти ? Мисля, че точно това цели Covignton. Точно това се опитва да каже и аз ще му кажа, че съм повече американец от него. Много по-голям американец съм от него. 

Аз съм имигрант, който дойде тук и си скъса задника от работа, за да постигне това. Направих всичко както трябва. Не съм измамил никого. Не съм лъгал и не съм правил нещата, в които обвиняват имигрантите. Пак ще кажа, че съм по-голям американец от него. Платил съм си всичко и имам това, което той иска. Аз съм този, който живее американската мечта.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес