Зареждане

Какво ще каже сега Dana White?

Какво ще каже сега Dana White?
Публикувано на: Ноември 12, 2017 в 15:28 ч

През 2016-та боецът в тежката категория Roy Nelson се изправи срещу Antonio Silva. "Big Country" взе победа с нокаут, но не доминиращата победа на боеца влезе сред водещите новини. След победата си, Nelson не беше доволен, че реферът не бе спрял битката по-рано, затова бутна "Big" John McCarthy с крак.

След този инцидент президентът на UFC, Dana White имаше какво да каже на Nelson.

В следното видео може да разберете точно позицията му срещу подобни изпълнения.
 

 
"Не може да се извиниш за такова нещо. В никакъв случай никога нямаш право да докосваш рефера. По никаква причина, ама абсолютно ниакаква! Той трябва да бъде закопан! Той го бутна с крак по задника. Невъобразимо е да се случва подобна ситуация. Никога не бива да се докосва рефер. Никога!"

White малко след това потвърди позицията си срещу Nelson:
 
"Ще видим какво ще реши атлетическата комисия, но трябва да го закопаят за това. Това не е добре. Никога не бива да докосваш рефера. Не ме интересува какви са обстоятелствата, не можеш да го правиш."

Да видим дали сега ще излезе с толкова смел коментар за последните изцепки на своята звезда - Conor McGregor, който нахлу в клетката на чужда организация, сбута рефера, направи скандал и шамароса един от организаторите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес