Най-големият сайт за бойни спортове

       

Къде се губи бруталният Miocic

Къде се губи бруталният Miocic
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 18:00 ч
 
 Шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic разби опонентите си през последните две години. Но къде се губи той сега?
 
Miocic имаше три срещи през 2016-та, като успя да надвие Alistair Overeem, Fabricio Werdum и Andrei Arlovski. Въпреки това, тази година единствената му изява беше отмъщението над Junior dos Santos, с което и отбеляза четвъртата си поредна победа в първия рунд.
 
Припомняме, че през 2015-та той пак се би само веднъж, като през 2014-та имаше три срещи в Октагона. Ако нещата продължават по същия начин, навярно през 2018-та ще можем да го видим отново в три двубоя. Miocic за момента обаче няма насрочени срещи за идната година.
 
Той все пак има няколко възможни опоненти. Alistair Overeem се изправи срещу шампиона в UFC 203 и претърпя загуба, но в момента е в серия от две поредни победи. Francis Ngannou все още не е бил побеждаван в UFC и последно отбеляза деветата си поредна победа. Ngannou и Overeem ще се изправят един срещу друг в предстоящото UFC 218.
 
От друга страна, Derrick Lewis последно претърпя загуба от Mark Hunt, като за момента също няма насрочени срещи, което го прави възможен опонент за Miocic.
 
Остава ни единствено да чакаме докато разберем срещу кого ще се изправи Miocic в следващия си двубой.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Stipe Miocic реагира след победата на DC над Derrick Lewis

Stipe Miocic реагира след победата на DC над Derrick Lewis
UFC шампионът в полутежка категория Daniel Cormier успя да нокаутира Stipe Miocic още в първия рунд от срещата им на UFC 226. Още от тогава Miocic постоянно говори за реванш.
Новини » ноември 7, 2018 (0)
цялата новина

Stipe Miocic бесен, защото не получава реванш

Stipe Miocic бесен, защото не получава реванш
Stipe Miocic е бесен на всички
Новини » ноември 6, 2018 (25)
цялата новина
Мнения в Facebook