Най-големият сайт за бойни спортове

       

Къде се губи бруталният Miocic

Къде се губи бруталният Miocic
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 18:00 ч
 
 Шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic разби опонентите си през последните две години. Но къде се губи той сега?
 
Miocic имаше три срещи през 2016-та, като успя да надвие Alistair Overeem, Fabricio Werdum и Andrei Arlovski. Въпреки това, тази година единствената му изява беше отмъщението над Junior dos Santos, с което и отбеляза четвъртата си поредна победа в първия рунд.
 
Припомняме, че през 2015-та той пак се би само веднъж, като през 2014-та имаше три срещи в Октагона. Ако нещата продължават по същия начин, навярно през 2018-та ще можем да го видим отново в три двубоя. Miocic за момента обаче няма насрочени срещи за идната година.
 
Той все пак има няколко възможни опоненти. Alistair Overeem се изправи срещу шампиона в UFC 203 и претърпя загуба, но в момента е в серия от две поредни победи. Francis Ngannou все още не е бил побеждаван в UFC и последно отбеляза деветата си поредна победа. Ngannou и Overeem ще се изправят един срещу друг в предстоящото UFC 218.
 
От друга страна, Derrick Lewis последно претърпя загуба от Mark Hunt, като за момента също няма насрочени срещи, което го прави възможен опонент за Miocic.
 
Остава ни единствено да чакаме докато разберем срещу кого ще се изправи Miocic в следващия си двубой.

Свързани Новини

Ngannou иска да се изправи срещу Overeem, да се готви Miocic

Ngannou иска да се изправи срещу Overeem, да се готви Miocic
Целеустременият боец в тежка категория Francis Ngannou вярва, че титлата му принадлежи и след по-малко от две седмици ще видим дали наистина е достоен за нея.
Новини » ноември 16, 2017 (3)
цялата новина

Overeem: Ще се бия за титлата, след като победя Ngannou

Overeem: Ще се бия за титлата, след като победя Ngannou
Две впечатляващи победи върнаха Overeem в играта...
Новини » октомври 3, 2017 (12)
цялата новина
Мнения в Facebook