Най-големият сайт за бойни спортове

       

Къде се губи бруталният Miocic

Къде се губи бруталният Miocic
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 18:00 ч
 
 Шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic разби опонентите си през последните две години. Но къде се губи той сега?
 
Miocic имаше три срещи през 2016-та, като успя да надвие Alistair Overeem, Fabricio Werdum и Andrei Arlovski. Въпреки това, тази година единствената му изява беше отмъщението над Junior dos Santos, с което и отбеляза четвъртата си поредна победа в първия рунд.
 
Припомняме, че през 2015-та той пак се би само веднъж, като през 2014-та имаше три срещи в Октагона. Ако нещата продължават по същия начин, навярно през 2018-та ще можем да го видим отново в три двубоя. Miocic за момента обаче няма насрочени срещи за идната година.
 
Той все пак има няколко възможни опоненти. Alistair Overeem се изправи срещу шампиона в UFC 203 и претърпя загуба, но в момента е в серия от две поредни победи. Francis Ngannou все още не е бил побеждаван в UFC и последно отбеляза деветата си поредна победа. Ngannou и Overeem ще се изправят един срещу друг в предстоящото UFC 218.
 
От друга страна, Derrick Lewis последно претърпя загуба от Mark Hunt, като за момента също няма насрочени срещи, което го прави възможен опонент за Miocic.
 
Остава ни единствено да чакаме докато разберем срещу кого ще се изправи Miocic в следващия си двубой.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Stipe Miocic: Бутнаха ме от покрива

Stipe Miocic: Бутнаха ме от покрива
Шампионът в тежка категория Stipe Miocic наскоро даде интервю, в което говори за много неща свързани с ММА и други, които са от личния му живот.
Новини » април 19, 2018 (2)
цялата новина

Stipe Miocic: Майка ми ще ме унищожи, ако постъпя като Conor McGregor

Stipe Miocic: Майка ми ще ме унищожи, ако постъпя като Conor McGregor
Conor McGregor шокира всички, когато преди събитието UFC 223 той заедно с хора близки до него се появиха в Barclays Center и създадоха безредици и хаос.
Новини » април 18, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook