Зареждане

Justin Wren: Изкачването на Килиманджаро е по-брутално от ММА

Justin Wren: Изкачването на Килиманджаро е по-брутално от ММА
Публикувано на: Март 12, 2018 в 16:59 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Боецът на Bellator в тежка категория Justin Wren изкачи Килиманджаро заедно с Chris Long в подкрепа на хората от  източна Африка, които нямат питейна вода. В интервю за TMZ той сподели, че изкачването на Kilimanjaro е по-брутално и тежко отколкото боевете в ММА:

"Аз съм професионален боец и е съвсем различно да се биеш срещу хората и да се бориш за хората. Това е, което искам да правя - да се боря за хората. Изкачването на върха беше много по-тежко, отколкото боевете в ММА. Последния ден се изкачвахме в продължение на 20 часа и бяхме без палатки, но трябваше да продължим. Човече, това изкачване ни срита задниците и мисля, че имаше 3 или 4 души, които се отказаха. Надморската височина много ни повлия, но мисълта, че помагаме на едни от най-страдащите хора на света ни държеше."



Justin Wren си взе 5 години почивка от бойните спортове, за да живее в Демократична република Конго и да помага на хората в нужда там.  От 2011 г. насам Justin и Борбата за забравените са осигурили близо 3000 акра земя и 70 кладенци за хората в Конго.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес