Зареждане

Justin Gaethje: Тези, които все още уважават McGregor са ла*нари

Justin Gaethje: Тези, които все още уважават McGregor са ла*нари
Публикувано на: Август 26, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Преди няколко дни Conor McGregor реши да поговори, след като пак се забърка в скандал. Той се извини на всички за това, че преди няколко месеца удари възрастен човек в кръчма, защото не искаше да му пие от уискито и категорично обеща, че няма да се повтаря. McGregor поговори за своята кариера и каза, че бил близо до битка с Justin Gaethje през юли в Ню Йорк, но счупване на ръката провалило всичко.

Gaethje вече има насрочена битка за следващия месец с Donald Cerrone, но няма да възрази на такава с Conor McGregor, защото иска да му отмъсти. Justin не е готов да прости на McGregor за това, че бие възрастен човек и иска да му го върне и да го накаже в клетката. Ето какво има да каже Gaethje за McGregor в интервю за TMZ:


Той си счупи ръката и не се стигна до преговори. Сега имам битка с Donald Cerrone, а след това следващ е McGregor. Щастлив съм, защото изглежда така, сякаш McGregor иска да се върне в клетката. Парите идват и си отивам, а аз съм тук, за да градя моето наследство в спорта. 

Чувствам, че двамата с него ще се бием в бъдеще. Той трябва да се бие срещу победителя от битката между мен и Cerrone, за да се върне в играта. McGregor има много власт, но не се е бил от дълго време и трябва да се бие. Той е най-голямата звезда в момента и разбира се, че искам да го пребия. 

Видях как удря възрастния човек и сега аз искам да го пребия. Той изглежда като наркоман в това видео. Тренирам доста години и искам титлата. Ще покажа на McGregor как да се бие срещу Khabib. Видяхме как Khabib го свали с удар, а след това го накара да се предаде. 

Да, загубих уважение към McGregor, след като видях видеото. Тези, които продлжават да го уважават след всичко това са ла*нари. В него липсва уважение и морал. McGregor може да се оправдава, но за такива неща няма оправдание. Сега имам битка с "Cowboy" и мисля, че Conor трябва да се бие с победителя от битката ни. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес