Зареждане

Justin Gaethje: След Cerrone ще се бия само срещу McGregor, Khabib или Ferguson

Justin Gaethje: След Cerrone ще се бия само срещу McGregor, Khabib или Ferguson
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в лека категория на WSOF Justin Gaethje не спира да впечатлява в UFC. Той има вече 5 битки за организацията и всички те приключват с нокаут. "The Highlight" записа 3 победи и 2 загуби, като в тях спечели цели 6 бонуса. В момента той се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и този уикенд се изправя срещу Donald Cerrone, който е рекордьор по победи в UFC и не спира да печели бонуси, също като Gaethje.

Битката между двамата със сигурност ще бъде зрелищна и ще приближи победителят до титлата в категорията. В момента Gaethje заема 5-тото място, а Cerrone е на 4-тата позиция. Justin реши да поговори за бъдещето си след тази битка и сподели, че след победа няма да приеме битка, ако тя не е срещу McGregor, Khabib или Ferguson:


Мисля, че за мен има само две опции и това са битка с победителя от Khabib срещу Tony или Conor McGregor. Тези са опциите пред мен при победа над Cerrone този уикенд. Нямам идея колко близо беше битката между мен и McGregor преди няколко месеца. Аз се опитвам да стана най-добрия в света, а той е на пътя ми. 

Трябва да си глупак, за да смяташ, че не съм сред най-добрите. Бих се срещу Poirier, който се би за титлата. Alvarez също е боец от световна класа, но аз се бих глупаво срещу тях. Не се бих по най-добрия начин. Сега съм тук и няма да ходя никъде в следващите няколко години. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес