Зареждане

Justin Gaethje: Ще откъсна краката на Khabib с моите ритници

Justin Gaethje: Ще откъсна краката на Khabib с моите ритници
Публикувано на: Септември 16, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион на WSOF Justin Gaethje записа 3-та поредна победа с нокаут в първия рунд, след като се справи с Donald Cerrone в главната битка на събитието във Ванкувър. Победата донесе още един бонус за представяне на вечерта на Justin, който е с рекод 4-2 в UFC и има спечелени 7 бонуса в организацията.

"The Highlight" направи някои промени в играта си, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби, които бяха първи за него в ММА. Той е с рекорд 21-2 в професионалната си кариера и иска да се пробва за титлата в UFC.

Gaethje e бивш шампион на WSOF, където защити титлата цели 5 пъти и сега иска да се пробва срещу Khabib Nurmagomedov. Justin е наясно, че Khabib ще го победи на хартия, но това няма да го спре и той ще му откъсне краката със своите зверски ритници:


Да, Khabib най-вероятно ще ме победи на хартия. Аз обаче ритам много здраво и съм много атлетичен. Начита да спреш събаряне в ММА е да отговориш на силата със сила. Не трябва да опитваш да бягаш. Няма да докосвам мрежата и ако той иска да ме свали, то това ще стане в средата на клетката. 

Аз обаче ще го ритам здраво още преди да опита да ме свали на земята. Виждате моите представяния в клетката и знаете, че съм проблем. Ще му откъсна краката с моите ритници. Ще бъда във форма и добре подготвен. 

Няма да се изморя и ще бъда експлозивен, а когато съм експлозивен, то тогава моя опонент е загазил. Искам да се бия за титлата и да докажа, че съм най-добрия.


Малко вероятно е да гледаме битка между Khabib и Gaethje, защото в момента пред шампиона има опции за битки с Ferguson, Georges St-Pierre и Conor McGregor. Битка между Khabib и Justin ще бъде лесна за организиране, защото и двамата са представлявани от Ali Abdelaziz.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес