Зареждане

Justin Gaethje подчерта слабостите на Conor McGregor в битката му с Mayweather

Justin Gaethje подчерта слабостите на Conor McGregor в битката му с Mayweather
Публикувано на: Септември 12, 2017 в 12:00 ч
 
Justin Gaethje не крие факта, че иска да се изправи срещу настоящия шампион на UFC в лека категория Conor McGregor.
 
Що се отнася до него, времето му като треньор в "Ultimate Fighter" и предстоящата му битка с Eddie Alvarez е перфектната платформа, за да се опита да привлече вниманието на суперзвездата на UFC. И докато Justin беше положително настроен по отношение на представянето на McGregor срещу Floyd Maywaether по време на медиен обяд на TUF, това не означава, че той не вижда слабости в потенциалния си бъдещ опонент.
 
"Причината, поради която той не може да се бие, когато е супер уморен е, че той никога не практикувал граплинг по време на официална среща. Трябва да се научите как да се биете, когато е гадно и наистина трудно. Трябва да се поставяте в тази позиция отново и отново, за да можете да свикнете с тази мисъл. Фактът, че той никога не е попадал в ситуация, в която трябва да покаже своята борба или граплинг, не му помага, когато стане супер уморен той започва да се съмнява в себе си."
 
 
Докато McGregor очевидно е тренирал доста и борба и джу-джицу, той няма опит в двата спорта като Gaethje, който се е борил, откакто бил 4-годишен. Justin не е единственият боец, който забелязва склонността на McGregor да изидша по време на някои от срещите си... Самият McGregor се чудеше на глас по време на пресконференцията след боксовата среща с Mayweather, защо е продължавал да се опитва да нанася всякакви удари, когато е бил крайно изморен и от тях не е имало никакъв смисъл. Не бива да се изненадваме, че Gaethje тълкува това като липса на умения в подобна ситуация и смята, че ирландецът е правил това от липса на друго решение.
 
 
Но независимо от това как приключи срещата между McGregor и Maywaether, Gaethje е доволен от събитието щом репутацията на смесените бойни изкуства въври нагоре.
 
"Ако той влезе там и бъде нокаутиран жестоко, да, това ще е удар по смесените бойни изкуства. Но няма да ни навреди, защото в крайна сметка всичко, което трябва да кажем е; Нека влезем в истинска битка, защото в истинска битка на улицата, когато става въпрос на живот и смърт, в 90%-та от случаите боец от ММА ще спечели срещу просто един боксьор. Аз съм доволен от този факт.", завърши Gaethje.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес