Зареждане

Justin Gaethje: Khabib ще загази с мен в клетката

Justin Gaethje: Khabib ще загази с мен в клетката
Публикувано на: Септември 28, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в лека категория на WSOF Justin Gaethje набра популярност в UFC и е много близо до шанс за титлата. Той се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд и е сред най-атрактивните бойци в UFC. Всички негови 6 битки в UFC завършват с нокаут и той печели четири от тях, а загубите са две само две от бивши шампиони.

В своите 6 битки за UFC той печели 7 бонуса за представянето си и иска да се изправи срещу победителя от битката между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson, които най-вероятно ще се бият за титлата в лека категория през 2020 година. Gaethje е много добър в стойка и обича да разменя удари и ритници, но също така има добра борба, която не сме виждали още в UFC.

Той смята да я използва в битката срещу Khabib и реши да сподели с нас какъв е ключът към победата над Nurmagomedov, който все още няма загуба в MMA:


Двамата с него ще се бием в центъра на клетката. Той ще иска да се бием в някой ъгъл, но няма да се случи. Ще му вкарам здрави удари, а след това ще се възползвам от ситуацията и ще вкарам колена. Нямам нищо против да ме свали на земята. Борбата фолк стил не се практикува никъде по света с изключение на САЩ. Аз съм се борил само във фолк стил. 

Много рядко съм се борил в стил свободна борба. Той ще ме свали на земята, но там аз ще се движа по начин, който той не е виждал в живота си. В борбата фолк стил може да си дадеш гърба и то без да губиш точки. В свободния стил на борбата ги учат да не си дават гърба, защото ще загубят точки. Хващат те през стомаха и опитват да те съборят. 

Не се опитват да се изправят. Лежат си на земята по 15 секунди и чакат да ги изправят автоматично. Разликата в борбата фолк стил е, че те ти дават точки, за да се изправиш и да се измъкнеш от ситуацията. Той няма да може да ме задържи на земята. 

Мисля, че имам най-много мощ от всички в тази категория. Единствения начин да се спасиш от събаряне е да отвърнеш на силата със сила. Цял живот съм се борил и удрям много здраво. Гарантирам ви, че Khabib ще загази с мен. Poirier успя да го затрудни, а през цялото време беше държан в мрежата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес