Зареждане

Justin Gaethje: Conor McGregor трябва да се бие или да се разкара

Justin Gaethje: Conor McGregor трябва да се бие или да се разкара
Публикувано на: Юни 6, 2019 в 00:00 ч
Justin Gaethje продължава да критикува Conor McGregor и опитва да си изкара битка с него. В момента двамата са единствените бойци от топа на категорията, които са свободни и битката между тях определено има смисъл. Този уикенд Tony Ferguson и Donald Cerrone ще се бият на UFC 238 и тяхната среща ще излъчи безспорен претендент за титлата. През септември Khabib ще се бие срещу Dustin Poirier на UFC 242 и след тези срещи ще настъпи яснота в категорията. Gaethje също има претенции към титлата и най-вероятно ще получи шанс за нея, ако успее да запише още 1 победа. Justin отправи ясно послание към McGregor и го призова да се бие с него, ако иска реванш с Khabib или да се маха от UFC:


Направи го по правилния начин, п*тко. Спри да се изхождаш върху целостта на спорта. Ако искаш втора битка с Khabib, то първо трябва да се биеш с мен или с победителя от битката между Ferguson и Cerrone. В противен случай се разкарай и се наслаждавай на парите си.

McGregor не се е бил откакто загуби от Nurmagomedov през октомври. Gaethje от своя страна се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут.


Кой ще победи в такава среща ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес