Зареждане

Junior dos Santos: Загубих битката, но имам още много други пред себе си

Junior dos Santos: Загубих битката, но имам още много други пред себе си
Публикувано на: Юли 1, 2019 в 10:10 ч
Junior dos Santos планираше победа над Francis Ngannou, а след нея титлата и големи битки в бокса, но за съжаление нещата не му се получиха. Той беше нокаутиран за 71 секунди от "The Predator" и загуби серията си от 3 поредни победи. "Cigano" ще трябва отново да трупа победи и сподели в социалните мрежи, че не планира скоро да се оттегля от спорта, защото това е неговата страст и любов:


Хора, преди всичко искам да благодаря на всички за вашата подкрепа. Съжалявам, че шоуто беше кратко и този път нямаше голям резултат. Вече повече от десетилетие съм на върха на този спорт и категория и възнамерявам да бъда тук още дълго време. Обичам да се бия, обичам живота си и съм наистина благодарен за всяка възможност. Трябва да се развивам. 

Изкачването е трудно и дълго, както всички знаете, а понякога - като тази вечер - месеците на перфектна подготовка и стратегия са засенчени от грешката за една милисекунда. Няма много какво да се каже сега, освен да поздравим Ngannou за това, че толкова ефективно се възползва от грешката ми.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес