Зареждане

Junior dos Santos видя слабости в Deontay Wilder и пожела да се боксират

Junior dos Santos видя слабости в Deontay Wilder и пожела да се боксират
Публикувано на: Юни 28, 2019 в 08:06 ч
Все по-често ставаме свидетели как ММА бойци изявяват желание да се качат на ринга, за да се бият с шампионите в бокса. Последен пример е Henry Cejudo, който се заяде с Vasyl Lomachenko. През годините бившият шампион на UFC в тежка категория Junior dos Santos доста често говори, че е готов да се пробва в бокса и преследваше Anthony Joshua, но вече няма интерес към него, защото не е шампион. Сега той следи шампионът в тежка категория на WBC, Deontay Wilder и е готов да споделят ринга:


Искам да си върна титлата в тежка категория, а след това ще предизвикам един от топ боксьорите. Вече знам кой ще бъде той. Най-вероятно ще бъде Deontay Wilder, защото той е страхотен шампион, който не бяха от битка и нокаутира опонентите си. Той приема всички битки. Има бойци, които избират опоненти, но той не е такъв. 

Wilder се бие с всички и мисля, че ще направим добра битка, която хората ще искат да гледат. Следя го от доста време и му се възхищавам. Неговите умения са различни, но е добра битка за мен. Виждам много слабости в него. Представяте ли си битка, в която не се тревожа за събаряния, джиу-джитсу ? Ще бъде само бокс, а това е рай за мен. 


Този уикенд JDS има трудна задача и трябва да победи Francis Ngannou в главната битка на събитието в Минесота. Ще успее ли ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес