Зареждане

Junior dos Santos: Francis Ngannou е най-опасния боец в ММА днес

Junior dos Santos: Francis Ngannou е най-опасния боец в ММА днес
Публикувано на: Юни 29, 2019 в 00:00 ч
Останаха броени часове до битката между двама от най-страховитите нокаутьори в тежка категория Бившият шампион в тежка категория Junior dos Santos ще се бие срещу Francis Ngannou, а залогът в битката е претендентското място за титлата в тежка категория. И двамата бойци идват след победи с нокаут и зрелището е гарантирано. "Cigano" и "The Predator" вече минаха кантара, където Ngannou беше по-тежък с почти 3 килограма от своя опонент. Битката почти настъпи, а Junior dos Santos се изказа ласкаво по адрес на своя опоненти и го определи за най-опасен в ММА днес:


Ngannou е наистина един здрав боец с тежки ръце. Не мисля, че ще преувелича, ако кажа, че той е най-опасния боец в ММА днес. Той ще те нокаутира, ако вкара чист удар. Той е опасен боец и аз съм готов за това. Аз знам неговия потенциал и това, което може да предложи. 

Това е предизвикателство, което ме развълнува. Аз искам винаги да се бия с най-добрите. В последните ми 3 битки се бих с бойци, които идваха след победи и бяха опасни, но ги победих. В тази битка влизам за победа.


Тук изхода на срещата е ясен. Въпросът е кой, кого ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес