Зареждане

Junior dos Santos: Cormier извади късмет срещу Miocic и не заслужава реванш

Junior dos Santos: Cormier извади късмет срещу Miocic и не заслужава реванш
Публикувано на: Август 31, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в тежка категория Junior dos Santos не иска да гледа трета битка между Daniel Cormier и Stipe Miocic. Миналата година Cormier успя да нокаутира Miocic в първия рунд и стана двоен шампион. Една година по-късно Miocic се завърна с отмъщение и нокаутира Cormier по-рано този месец, с което си върна пояса. Junior смята, че Cormier е извадил късмет в първата битка и не заслужава реванш срещу шампиона при тежките:


Мисля, че тази трилогия е безсмислена. Miocic доказа, че той е шампиона. Това е най-опасната категория във всички спортове. Достатъчно е да вкараш един удар и твоя опонент ще падне. Точно това се случи в първата битка. Cormier вкара добър удар и Stipe го усети. Това е същото, което се случи между мен и Ngannou. Това си беше късмет. 

Не искам да омаловажа Cormier, но това си беше късметлийски момент. Miocic изстрада в първите рундове, но успя да се съвземе и да спечели. Мисля, че това беше брилянтно представяне. Преди бях фен на Miocic, а сега съм му още по-голям фен. Той е страхотен човек и заслужава да е шампион. Stipe заслужава да бъде най-лошият човек на планетата. Няма никакъв смисъл от трилогия с Cormier. 


Junior има две битки с Miocic, като през 2014 година го победи с решение, а след това през 2017 година загуби с нокаут в първия рунд. Бразилеца беше в серия от 3 поредни победи и се надяваше на шанс за титлата, но загуби с нокаут от Ngannou през юни и сега отново ще трябва да трупа победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес