Зареждане

Junior dos Santos: Cain Velasquez си търси оправдания за загубата от Francis Ngannou

Junior dos Santos: Cain Velasquez си търси оправдания за загубата от Francis Ngannou
Публикувано на: Април 6, 2019 в 00:00 ч
Cain Velasquez се завърна след дълго отсъствие, но неговото завръщане продължи само 26 секунди. Velasquez загуби с ТКО от Francis Ngannou и получи нова контузия. Все още не е ясно дали той ще се бие в ММА, след като наскоро сподели, че тази година ще дебютира в кеча. Junior dos Santos, който е следващ опонент на Francis Ngannou за събитието UFC 239 вярва, че неговия бивш опонент Velasquez си търси оправдания за загубата, която допусна в своето завръщане:



Бях много любопитен и исках да видя как той ще се представи в завръщането си. Гледах битката и тя продължи само 26 секунди. Това беше прекалено бързо и не видяхме нищо. Очаквах да видя повече, но не се случи. Francis Ngannou от своя страна отново показа на всички, че е много силен. Няма начин коляното да е причина за загубата. Това звучи като оправдания. 

Съжалявам Cain Velasquez, но това ми звучи като оправдания. Всички видяха как този удар намери целта, а след това Cain падна и огъна коляното си. Може би той нарани коляното си след удара, а не преди него. В крайна сметка това са боевете и никой не обича да губи. Загубата е едно от най-лошите неща за един боец и аз го разбирам.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес