Зареждане

Jorge Masvidal: Веднага ще подпиша за битка с Nate Diaz

Jorge Masvidal: Веднага ще подпиша за битка с Nate Diaz
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Jorge Masvidal отсъстваше цели 2 години от октагона, но реши да се завърне и го направи с гръм и трясък. "Gamebred" беше в серия от 2 поредни загуби и през март тази година отиде в Лондон, за да премери сили с Darren Till. Masvidal успя да нокаутира Till във втория рунд и си спечели цели 2 бонуса от победата. Акциите му се вдигнаха след тази победа и той получи битка с Ben Askren през юли.

Jorge нокаутира Ben Askren за 5 секунди и това беше най-бързия нокаут в историята на организацията. Точно сега Jorge е на гребена на вълната и смята, че трябва да му дадат големите пари в UFC. Masvidal се възползва максимално от славата и ще чака битка за титлата или битка срещу някое от големите имена като Nate Diaz:


Вече 16 години работя здраво, за да си спечеля шанс за титлата. Обещаха ми, че ще се бия за титлата, след като победя Askren. Сега съм много близо до нея и трябва да се бия за пояса. Ще направя компромис, но трябва да е нещо значително. Трябва да ми платят. Представляват ме най-добрите мениджъри в света и не се тревожа. 

Никой не се интересува от Edwards, гледат го само неговите родители. На никой не му пука за него. Сега трябва да има бизнес. Leon говори за серията си от победи, но никой не го познава. Аз приключвам опонентите си, а той едвам ги побеждава с решение в родината си. 

Веднага ще подпиша за битка с Nate Diaz. Работя години, за да стигна до титлата, но това е голяма битка за мен, феновете и спорта. Двамата сме кучета, които ще се сбият. Не сме виждали такова нещо от години. Ще приема, ако ми предложат. Това е като да затвориш две кучета в клетка едно срещу друго. Знам, че той ще се опита да ми откъсне главата и да ми вземе душата. 

Точно такива битки ме мотивират да тренирам. McGregor също е сред тези опасни бойци и притежава тази брутална лява ръка. Готов съм да се бия с този, който ще държи титлата. Няма значение дали ще бъде Usman или Covington.


След броени часове Nate се завръща в клетката, за да премери сили с Anthony Pettis, а Masvidal със сигурност ще следи внимателно битката им.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес